درون ریزی قالب وردپرس با فایل XML یکی از مواردی است که شاید تا به حال برای نصب قالب های وردپرسی با آن مواجه شده باشید ، شاید برای شما هم پیش اومده باشه که قالب وردپرسی نصب کرده باشید و بخواهید که دموی اون قالب رو با فایل XML درون ریزی کنید اما برای انجام اون مشکل داشته باشید. در مطلب امروز میخوایم آموزش قدم به قدم درون ریزی قالب با فایل XML رو بهتون آموزش بدیم پس در ادامه همراه اسنپ سرور باشید.
چرا باید اطلاعات را درون ریزی کنیم؟
قبل از اینکه مراحل درون ریزی رو شرح بدم اول بیاید ببینیم که چرا باید از درون ریزی قالب استفاده کنیم :
- انتقال اطلاعات از سایتی که در لوکال هاست ساخته ایم
- کپی گرفتن از یک سایت برای انتقال بر روی هاست دیگر و یا لوکال هاست برای انجام تغییرات
- پشتیبان گرفتن از سایت و محتواهای موجود
- انتقال وب سایت به دامنه دیگر
- تغییر سیستم مدیریت محتوا و انتقال محتواهای موجود در سایت مبدا
- و…
در بالا به برخی از دلایلی که ممکنه از فایل XML استفاده کنیم اشاره کردیم در ادامه به سراغ مراحل میرویم :
1- ایجاد فایل XML
ابتدا باید از وب سایتی که میخواهید اطلاعات را انتقال بدهید فایل برون بری را ایجاد کنید برای این که در پیشخوان وردپرس به مسیر زیر بروید :
ابزار ها > برون بری
در اینجا هم میتونیم انتخاب کنیم که چه محتوایی داریم. معمولا از گزینه هر محتوایی استفاده میکنیم تا نوشتهها، برگهها و … را برون بری کنیم. این نکته هم مهمه که ممکنه محتوای بعضی از افزونهها و قالبها هم در اینجا قابل برونبری باشه که در این صورت باید اون افزونه یا قالب در سایت مقصد هم فعال باشه تا بتونیم از محتوا در سایت مقصد استفاده کنیم.
بعد از اینکه محتوای مورد نظرتون رو انتخاب کردید بر روی دکمه دریافت پرونده برون بری شده کلیک کنید تا فایل XML مربوط به محتواتون ذخیره بشه.
2- درون ریزی اطلاعات با فایل XML
وارد پیشخوان وب سایت مقصد بشید و از قسمت ابزارها این دفعه گزینه درون ریزی را انتخاب کنید.
در این صفحه میتونید انتخاب کنید که مبدایی که میخواهید اطلاعات اون رو درون ریزی کنید چی بوده که ما اینجا وردپرس رو انتخاب میکنیم. نکته ای که اینجا هست اینه که برای اینکه از درون ریز وردپس استفاده کنیم باید قبلش افزونه WordPress Importer رو نصب کرده باشیم برای اینکار نیاز نیست کار خاصی انجام بدید فقط روی دکمه هماکنون نصب کن در زیر عبارت وردپرس کلیک کنید تا افزونه براتون نصب و فعال بشه. بعد از اینکه افزونه فعال شده دکمه به اسم اجرای درونریز در می آید روی این دکمه کلیک کنید و وارد مرحله بعد شوید.
در صفحه جدید باید مسیری که فایل XML را ذخیره کرده اید را وارد کنید و سپس دکمه بارگذاری پرونده و درون ریزی آن را انتخاب کنید.
در آخرین مرحله بین نویسندههای سایت مقصد میتونید یکی رو انتخاب کنید که نوشتهها به نام او در سایت جدید منتشر بشن و یا میتونید همینجا یک کاربر جدید بسازید تا نوشتهها نام اون رو به عنوان نویسنده داشته باشند. همینطور با تیک زدن گزینه Download and import file attachments فایل هایی که در محتواهای انتخابی ضمیمه شده اند درون ریزی خواهد شد.
به همین راحتی میتونید قالب وردپرس دلخواهتون رو انتقال بدید به یک وب سایت دیگه و یا دموی قالب رو از طریق فایل XML درون ریزی کنید. اما این روش همیشه جواب نمیده و در بعضی از مواقع فایل های ضمیمه به درستی انتقال داده نمیشه و یا مشکلاتی از این قبیل ممکنه رخ بده که در زیر به بعضی از اونها اشاره میکنم.
خطاهای درون ریزی با XML در ودپرس
- مشکل در هنگام بارگذاری نقشهای کاربری در دمو
- محدودیتهای سرور (حافظه php، اندازه فایل آپلودی)
- محدودیتهای وردپرس (حافظه php، اندازه فایل آپلودی)
- دسترسی به فایل htaccess. ،php.ini و wp-config.php
رفع خطاهای درون ریزی با XML در وردپرس
رفع خطاهای مربوط به نسخه php و یا الزامات وردپرس
برای اینکه خطاهایی که در بالا بهشون اشاره کردیم رو رفع کنید باید یک سری از موارد پیش نیاز برای وردپرس رو چک کنید مثل :
- بررسی نسخه php که باید حداقل 7/2 باشه
- بررسی نسخه MySQL که باید حداقل 5/6 باشه و یا MariaDB که باید حداقل 10/0 باشه
- فعال بودن HTTPS
این موارد رو هم میتونید خودتون چک کنید و یا به پشتیبان هاستینگتون بگید تا براتون برطرف کنند.
رفع خطاهای مربوط به محدودیت وردپرس و سرور
رفع محدودیتهای سرور به دو صورت امکانپذیر است:
۱- رفع محدودیتها در محیط هاست: بعضی از سرورها به گونهای هستن که خودتون میتونید در داخل هاست تغییرات رو ایجاد کنید و محدودیتها رو از بین ببرید. یعنی این دسترسی برای شما به عنوان صاحب سایت وجود دارد.
۲- رفع محدودیتها به کمک قطعه کدها: چنانچه با روش اول نتونستید کاری کنید میتونید قطعه کدهایی رو در فایلهای اساسی و مهم در هاست وارد کنید تا مشکل و محدودیتها برطرف بشن. فقط یادتون باشه قبل از هر کاری نسخه پشتیبان تهیه کنید.
wp-config.php:
1 2 | define( 'WP_MEMORY_LIMIT' , '96M' ); define( 'WP_MAX_MEMORY_LIMIT' , '256M' ); |
php.ini:
1 2 3 4 5 6 | ; Increase maximum post size post_max_size = 64M ; Increase execution time max_execution_time = 300 memory_limit = 99M upload_max_filesize = 64M |
htaccess.:
1 2 3 4 5 | php_value memory_limit 256M php_value upload_max_filesize 256M php_value post_max_size 256M php_value max_execution_time 300 php_value max_input_time 300 |
function.php:
1 2 3 | @ ini_set ( 'upload_max_size' , '64M' ); @ ini_set ( 'post_max_size' , '64M' ); @ ini_set ( 'max_execution_time' , '300' ); |
با وارد کردن کدهای بالا تمامی مشکلات درون ریزی باید برطرف بشن و شما به راحتی قالب ودرپرسی خودتون رو درون ریزی کنید.
به پایان این آموزش رسیدیم امیدوارم با این مطلب مشکل شما برطرف شده باشد. در قسمت دیدگاه ها میتونید با ما در ارتباط باشید.
ممنون اموزش خوبی بود این کدهایی که قرار دادین صددرصد کارمیکنه